Klimaatworkshop

Klimaatworkshop

Ben je nieuwsgierig naar hoe klimaatverandering in elkaar zit, en zou je sterker in schoenen willen staan als het onderwerp ter spraken komt? In een tijdspanne van 3 uur verdiepen we ons in het thema a.d.h.v. wetenschappelijke inzichten. Er is geen voorkennis vereist. Een speelse en interactieve workshop volgens de Climate Fresk methode wordt gegarandeerd. In een tweede deel van de workshop bespreken we collectieve acties om nog bewuster en klimaatvriendelijker in het leven te staan."

Gastspreker is Simone Thijs, actief als facilitator in bewustmaking op vlak van klimaat, biodiversiteit, circulaire economie en landbouw.

De workshop vindt plaats in de Hoeve Caestert, waar zich naast een expositie ook de mogelijkheid is om een drankje te bestellen. Kom op tijd, dan is er nog de mogelijkheid om een kopje koffie te pakken. Na de workshop kan je dus nog even blijven babbelen. Neem eventueel je eigen picknick mee!

Gastspreker: Simone Thijs
Kosten: € 5,00 (gelieve contant te betalen)*

Vanaf de brug in Kanne (Steenstraat) wandel je in 30 minuten naar de Hoeve, mocht dit niet mogelijk zijn stuur dan een e-mail of bel: +32 483223043 (Monique)
*Indien kosten een probleem zijn voor deelname neem dan contact met ons op. We willen dat iedereen kan deelnemen! 

Graag inschrijven via de website van Natuurpunt of via e-mail