Lammetjesdag Hoeve Caestert trekt 700 bezoekers

28 april 2024

Lammetjesdag Hoeve Caestert trekt 700 bezoekers

28 April 2024 was een bruisende dag vol plezier op Hoeve Caestert, tijdens de jaarlijkse Lammetjesdag. Met zo'n 700 deelnemers, van jong tot oud, spreken we van een zeer geslaagd evenement.

DSC_0012.jpg

Hoogtepunten van de dag waren onder andere het knuffelen en aaien van schattige lammetjes en de wandelingen met de herder. De tractoren die tentoongesteld stonden trokken de bewondering van jong en oud.

Kinderen werden verwend met een scala aan activiteiten, van schminken tot het bewerken van mergel en knutselen met wol. Creativiteit en spel werden aangemoedigd, waardoor de jongsten zich geen moment hoefden te vervelen.

DSC_0220.jpg

Natuurlijk werd er ook goed gezorgd voor de innerlijke mens. Villa Castrum was de hele dag geopend, bij de stand Natuurmonumenten was heerlijke linzenvlaai te krijgen en de ijskraam ontbrak zeker ook niet.

Het succes van Lammetjesdag werd nog eens extra benadrukt door het prachtige videoverslag van Jean Geelen. Krijg je er geen genoeg van kijk dan snel alle foto's van de dag hier.

Al met al was Lammetjesdag op Hoeve Caestert een onvergetelijke belevenis voor alle bezoekers. Het samenkomen van gemeenschap, natuur en traditie maakte het een dag om te koesteren, en de glimlachen op de gezichten van jong en oud spraken boekdelen. We kijken alvast uit naar volgend jaar!

DSC_0201.jpg

Foto's in artikel: Maya Depoortere